Om TransferTorget


TransferTorget i korthet

TransferTorget.se är Sveriges nya förmedlingscentrum för spelare, ledare och lag på nätet. Här kan ni helt gratis annonsera och söka för att hitta och kontakta varandra. TransferTorget.se tillhandahåller 2 nischade förmedlingssajter i Sveriges största lagidrotter ishockey och fotboll.


Bakgrund

Förmedlingsmöjligheterna för lediga spelare, ledare och sökande lag har tidigare varit alldeles för dåliga fram tills idag. Förr krävdes det ett enormt engagemang och stort kontaktnät, dessutom upplevdes spridningen och publiciteten som väldigt dålig när man skulle söka efter lediga spelare, ledare eller lag. För en marknad finns det, såväl aktiv som bred. Detta problem har TransferTorget löst och skapat plattformar och tjänster på nätet som skapar nya förmedlingsmöjligheter som gör marknaden både enklare, kostnadseffektivare och lättillgängligare.


Mission!

TransferTorget.se`s huvudsakliga syfte är att erbjuda spelare, ledare och lag i alla dem stora lagidrotterna för alla nivåer en enkel och gratis förmedlingstjänst på nätet.


Vision!

TransferTorget.se`s vision är att bli den främsta och största förmedlingstjänsten i Sverige inom onlinerekrytering för spelare, ledare och lag i alla dem största lagidrotterna för alla nivåer.

Copyright © TransferTorget.se - Alla rättigheter reserverade