Kundservice


Användarvillkoren:

Ansvar

Vi förmedlar enbart kontakter mellan spelare, ledare och lag via våra nischade förmedlingssajter. Annonsören är själv disponerat ansvarig för sin annons. Vi lägger endast ut annonser till förfogande. Vi blandar oss heller inte i avtal mellan någon part, utan det är en uteslutande sak mellan de båda parterna. Vi ansvarar därför aldrig för något avtal eller liknande som upptsår och genomförs via våra förmedlingssajter.


Annonserna

Vi granskar aldrig våra annonser innan dem publiceras på våra nischade förmedlingssajter. Du som annonsör måste alltid uppge relevant och korrekt information som länkar, bilder, meriter och kontaktuppgifter i annonsen och bära ansvar för dem själv.


Otillåtet innnehåll

Annonser med information som innehåller olagligheter eller på annat sätt kan verka stötande och som anses oseriösa är ej tillåtna.


Ta bort annons

Vi förbehåller oss rätten att ta bort annonser som inte följer våra regler. Kom därför ihåg att vara så tydlig som möjligt angående informationen i annonsen annars kanske vi tar bort din annons. Du som annonsör är också skyldig att ta bort din annons när den inte längre är aktuell och du får bara publicera en annons åt gången.

Copyright © TransferTorget.se - Alla rättigheter reserverade